Uppdaterad 09 maj 17:35

09 maj 16:08, Misshandel, Kristianstad

Två till sjukhus efter misshandel utomhus.

Polis och ambulans larmas till korsningen Döbelnsgatan/Östra Boulevarden i Kristianstad med anledning av att det skett en misshandel utomhus. Ett flertal män uppges ha sprungit från platsen efter händelsen.

Polisresurser beordras till platsen. Tre personer som anträffas på plats bedöms ha blivit utsatta för misshandel. Två av dessa förs till sjukhus med ambulans, en av dom med stick eller skärskador. Samtliga drabbade är vuxna män.

Polispatruller är på plats och utreder händelsen. Polis är även på väg till sjukhuset för att hålla förhör med dom skadade.

17.30 Den förmodade brottsplatsen uppges vara på Döbelnsgatan. Platsen är avspärrad. Polis är på plats för att tala med eventuella vittnen. Dörrknackning genomförs i området.

Vi söker vittnen till händelsen. Har du gjort iakttagelser? Eller har du annan information att lämna om händelsen? Ring 114 14 och lämna tips. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för utredningen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.