Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

01 mars 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Åtta personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:51 Misshandel, Piteå
Polis beordrades till en adress i Piteå med anledning av bråk. En kvinna och en man, som har en relation, anmälde och motanmälde varandra för misshandel. Anmälan upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har sökt vård.

01:02 Misshandel, Boden
Polis beordrades till en krog i Boden med anledning av en misshandel. En man i 30-årsåldern misstänktes ha misshandlat två kvinnor. Polis höll förhör och anmälan upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har sökt vård.

01:37 Misshandel, Luleå
Polis beordrades till en krog i Luleå med anledning av att en person ville anmäla en misshandel som skett där strax före klockan 01.30. En man i 30-årsåldern misstänktes ha misshandlat en person. Polisen höll förhör och en anmälan gällande misshandel och olaga hot upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har sökt vård.

02:13 Misshandel, Luleå
Polis kontaktades av en person, en man, som ville göra en anmälan om misshandel. Mannen uppger att flera personer misshandlat honom i Råneå. Patrullen höll förhör och en anmälan upprättas. Mannen hade sökt vård, men det finns inga uppgifter om eventuellt skadeläge.

02:26 Misshandel, Boden
En patrull beordrades till en krog i Boden med anledning av misshandel en person, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks ha misshandlat en annan kvinna. Patrullen höll förhör och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har sökt vård.

02:34 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppade och kontrollerade en skoterförare i Riksgränsen. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument och togs med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas. Föraren omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen