01 mars 07:13, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

23.19 Våld/hot mot tjänsteman, narkotikabrott eget bruk, Österlånggatan, Borås Polis skickas till platsen efter samtal om bråk från ordningsvakt. En man på platsen misstänks för våld/hot mot tjänsteman. Han visar även tecken på narkotikapåverkan. Mannen, i 20-års åldern, tas med för provtagning, därefter tillnyktring enligt lagen om berusade personer.

02.24 Våld mot tjänsteman, Kungsportsavenyn. En person grips för våld mot tjänsteman, efter att han slagit en polis i huvudet. Polisen kontrolleras på sjukhus, men ska inte ha fått några allvarliga skador i samband med händelsen.

03.39 Rattfylleri, Norrmalm, Skövde. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen