01 mars 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, 13 personer har omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

23.23 Trafikolycka, Gnosjö
En personbil låg på taket i diket vid länsväg 623 söder om Gnosjö. Två personer drabbade, men inga personskador och ingen misstanke om brott då det var mycket halt på platsen.

00.01 Rattfylleri, Jönköping
Polis stoppade en bilist på Gjuterigatan för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknade körkort och blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Efter ytterligare provtagning visade han sig ha 0,32 promille alkohol i blodet. Han är misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning.

01.06 Misshandel, Jönköping
Polis larmades till en krog på Trädgårdsgatan där en person blivit misshandlad. På plats anträffades målsäganden medan gärningspersonerna hade lämnat. En anmälan om misshandel har upprättats. Ambulans har varit på plats, målsäganden är en man i 20-årsåldern som hade skador på näsan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen