01 mars 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Två personer har gripits och 15 personer omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

22.05 Brand, Nyköping
Brand i villa. Branden ska ha startat i ett boningshus och spridit sig vidare till villan. Två personer bodde på adressen och de kunde till slut ta sig ut oskadda. Villan gick inte att rädda. Anledningen är troligtvis ett elfel, det finns ingen misstanke om brott.

00.25 Misshandel, Trosa
Polis larmades till en bostad i Vagnhärad med anledning av ett relationsbråk där en man skulle ha misshandlat en kvinna. Båda var kvar på platsen när polis kom dit, mannen greps misstänkt för grov kvinnofridskränkning för att vid flertalet tillfällen ha misshandlat målsäganden, som del i en upprepad kränkning. Polisen har inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukhus med ambulans. Målsäganden är en kvinna i 25-årsåldern och den misstänkte mannen är i 40-årsåldern.

02.05 Trafikolycka, Nyköping
Larm från SOS om en trafikolycka på E4 vid Nyköping. På platsen anträffades två personer som var kraftigt berusade alt. påverkade av något annat, och en tredje person ska ha sprungit därifrån. En hundpatrull har försökt spåra men utan resultat. De två personerna som fanns kvar på platsen omhändertogs enligt Lob och är både misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Det gick inte att styrka körning.

02.30 Misshandel, Eskilstuna
Polis larmades till en pågående misshandel i en bostad i Eskilstuna där en kvinna i 30-årsåldern blev misshandlad med slag och sparkar av en man hon levde i en relation med. Polis var på plats inom fem minuter och grep mannen. Kvinnan fick föras med ambulans till sjukhus med en huvudskada. Den misstänkte mannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel. I samband med polisens ingripande blev han våldsam och gick till angrepp mot en polisman som fick uppsöka vård för att undersöka skador på en arm.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen