01 mars 08:22, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 00-08.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri och fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:03 Misshandel, Sundsvall
Polis beordrades till en adress i Timrå med anledning av bråk. En man och en kvinna, de är i 45-50-årsåldern, ville anmäla och motanmäla varandra för misshandel. De har en relation. Anmälan upprättas gällande misshandel.

01:03 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Svartvik. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort och misstänks för grov olovlig körning. Misstanke uppstod om att föraren var påverkad och han togs med för provtagning. Föraren hade med sig preparat som misstänktes vara narkotika och han misstänks därmed för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Anmälan upprättas och bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

01:22 Trafikbrott, Örnsköldsvik
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil på Härnösandsvägen i Örnsköldsvik. Då föraren saknade godkänt körkort upprättas en anmälan för olovlig körning.

02:32 Misshandel, Sollefteå
En patrull beordrades till en restaurang i Sollefteå med anledning av misshandel. Ambulansen kallades dit och den misshandlade personen undersöktes på plats. En person, en man i 25-årsåldern, misstänks för misshandeln och ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen