Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

10 mars 06:33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser under natten.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll.  Två personer har gripits och två personer har omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning.

00.01 Trafikbrott, Jönköping
En patrull stoppade en bilist på Artillerigatan i centrala Jönköping. Föraren, en man i 20-årsåldern, hade observerats prata i en handhållen mobiltelefon under färd och fick därför en ordningsbot på 1500 kronor.

02.15 Stöld/inbrott, Värnamo
Ett vittne observerade två personer som tagit sig in på ett område tillhörande ett återvinningsföretag. De ska sedan ha lastat ut gods till en skåpbil som stod parkerad utanför området. Polis åkte till platsen och kunde ganska omedelbart stoppa en skåpbil där det satt två personer som uppträdde nervöst och var leriga. De greps båda misstänkta för stöld och olaga intrång. De hade tagit sig in på området genom att klippa upp ett hål i staketet. De gripna är båda män i 30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen