10 mars 08:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:44 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Frösöbron, Östersund. 48 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

23:27 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning.

En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom bruk och innehav samt brott mot knivlagen. Mannens körkort omhändertas. Även bilnycklarna tas i beslag med stöd av Polislagen (PL24§) för att förhindra fortsatt färd.

03:40 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en olycka där en skoter troligen har varit inblandad. Olyckan har inträffat i terrängen i trakterna kring Kyrkås utanför Östersund. En person är förd till sjukvård, han var vaken och talbar. Ytterligare frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen utreder omständigheterna kring olyckan.  

Övrigt: En viltolycka har inträffat i länet under sen kväll, i Hede, Härjedalen. Ingen person kom till skada. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen