10 mars 19:35, Bråk, Göteborg

Larm om slagsmål vid Kvillebäcken enligt SOS.

Vittnesuppgifter talar om ett slagsmål mellan ett flertal personer vid Långängen. Möjligen har några av de inblandade lämnat platsen i en personbil. Någon av de inblandade uppges blivit nerslagen och sparkad.

Polis och ambulans larmas till platsen. Polis på plats genomför kontroller av personbilar i närområdet bl a en bil som kan vara den bil som lämnat platsen för bråket. 

Vid sidan av den bil som polisen stoppat och kontrollerat finner polisen ett luftvapen. Någon skadad person har polisen dock inte hittat. Polisen finner dock blodspår, inga stora mängder som leder in i en av den närliggande fastigheterna.

Polisen fortsätter att söka efter någon skadad person. För närvarande finns ingen klar bild av vad som inträffat på platsen.

En man med huvudskador har anträffats i en bostad i närheten av brottsplatsen efter dörrknackning, troligen den man som blivit nerslagen. Polisen bedömer händelsen som ett rån.  Återstår att höra den skadade för att se om man kan få fram mer uppgifter.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen