11 mars 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Fyra personer har gripits och tre personer har omhändertagits för exempelvis fylleri eller medtagits för provtagning.

22.10 Misshandel, Värnamo
Polis larmades till ett bråk i en bostad. Det visade sig vara två män som hade bråkat med varandra och de greps bägge två misstänkta för misshandel. De gripna är en man i 35-årsåldern och en man i 20-årsåldern, de har någon form av relation till varandra. Båda två blev anhållna av åklagare vid 3-tiden i natt, på sannolika skäl misstänkta för misshandel.

03.50 Trafikolycka, Eksjö
Larm om singelolycka på Kyrkbyvägen i Hult, Eksjö. En bil hade kört i diket, två drabbade personer. Båda de inblandade avförda med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i nuläget, oklart hur olyckan gått till.

04.29 Misshandel, Jönköping
Polis larmades till ett bråk i en bostad i Bankeryd. Flera inringare ska ha sett två kvinnor springa ut från ett bostadshus och därefter bli misshandlade utomhus av två män som följde. Polis var på plats vid 04.44 och fick omedelbart kontakta med de två målsägande kvinnorna, som är i 20-årsåldern. De avfördes bägge med ambulans till Ryhov och de bägge männen, som var kvar på platsen, greps misstänkta för grov misshandel. De gripna är män i 25-årsåldern.

05.48 Stöld, Vaggeryd
Polis larmades till Skillingaryd där en lastbilsförare blivit utsatt för en kapellskärning under natten. Ett 20-tal gräsklippare ska ha tillgripits. Det var vid 7-tiden oklart exakt när eller var detta skett, då polis fortfarande höll på att höra föraren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen