Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

11 mars 06:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 20-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Två personer har gripits, misstänkta för stöld/häleri.

01.57 Stöld, Eskilstuna
Polis larmades till ett hovslageri i Ärla, Eskilstuna, med anledning av ett inbrott. Ingen gärningsperson var kvar på platsen, men man kunde konstatera inbrott. Det var i natt oklart vad som hade blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

02.57 Häleri, Nyköping
Polis stoppade en skåpbil för kontroll på E4 vid Sillekrog. Bilen var full med inplastade bildelar, och de två män som satt i bilen kunde inte redogöra fullt ut för hur de fått tag på godset. De bägge greps, misstänkta för häleri. De är båda män i 30-årsåldern.

03.15 Skadegörelse, Nyköping
Flera fönsterrutor krossasdes i en lokal bredvid en livsmedelsbutik i Stenkulla, Nyköping. Ett vittne hade sett två personer springa från platsen. Det verkar inte om att någon varit inne i butiken. Polis har varit på plats och tagit uppgifter till en anmälan om skadegörelse.

03.48 Stöld försök, Eskilstuna
En inringare vaknade av att ljudet av glaskross och såg glas ute på gatan. Det visade sig vara en elektronikbutik på Kungsgatan i Eskilstuna som drabbats. Polis larmades till platsen och kunde konstatera att rutan i entrédörren var krossad, oklart om någon varit inne i butiken eller inte. En anmälan om försök till stöld har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen