11 mars 07:35, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:30 Drograttfylleri, Östersund: Polisen stoppar en personbil i centrum. Tre män i 20-årsåldern befinner sig i bilen. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, olovlig körning och vårdslöshet i trafik.

En av passagerarna i bilen får också följa med för provtagning och misstänks för narkotikabrott eget bruk. Den andra passageraren misstänks för narkotikabrott innehav.

04:00 Drograttfylleri, Östersund: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 i Brunflo. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen