11 mars 13:46, Mord/dråp, försök, Göteborg

Larm till bostad i Gårdstensbergen om en knivskadad man. Förundersökning med rubricering försök till mord alt. dråp inleds.

Polis och ambulans larmas till en lägenhet på Timjansgatan. Den man som kontaktar SOS/polisen uppger att han blivit attackerad av någon med kniv i bostaden. Han säger sig även ha skador på halsen som blöder.

Ytterligare en person/vittne ska befinna sig i lägenheten. Den skadade uppger vidare att den som utfört gärningen är en kvinna som den skadade är bekant med. Kvinnan har dock lämnat platsen och den skadade vet inte var hon befinner sig. Kvinnan namngiven för polisen.

Kl 13.59: Polis och ambulans på plats. Polisen finner den skadade i lägenheten. Man finner även en kniv som kan vara den som använts vid tillfället. Den skadade behöver sys enligt ambulanspersonal. Han avförs till sjukhus.

Polisen fortsätter att leta efter den kvinna som utpekas som gärningsperson. 

Kl 14.28: Polis har hittat och gripit kvinnan vid Angereds centrum. Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning.

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen