Uppdaterad 11 mars 14:47

11 mars 14:38, Stöld/inbrott, Vetlanda

Nytt inbrott i gårdsverkstad rapporterad.

11:40 Polisen tog emot samtal från en gård utanför Nye i Vetlanda kommun. Under natten till onsdag har någon brutit sig in i en verkstad på gården och stulit motorsågar, röjsågar, elverktyg, elfräs och en båtmotor. Godsvärdet är ännu inte specificerat.
 
13:30 Polis var på plats.

Detta är det femte inbrottet som rapporterats från området. Under natten mot tisdagen inträffade fyra inbrott i verkstäder nordöst om Sävsjö. Liknande gods saknas därifrån och polisen utesluter inte att de kan sättas i samband med varandra. Poliser uppmanar boende på Höglandet att vara vaksamma och meddela polisen om man har information att lämna kring stölderna, exempelvis om fordon som inte känns igen eller personer som uppträtt på ett sätt som är misstänkt. Om man har brådskande uppgifter att lämna ska man ringa 112. Det händer att tjuvar gömmer stöldgods utomhus för att hämta upp vid senare tillfälle. Om man ser gods i skog och mark som kan vara stulet –ring till polisen på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen