Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 11 mars 21:54

11 mars 20:38, Rån, Värnamo

Larm om rån mot butik.

20.19 Polisen tog emot ett överfallslarm från en butik på Enehagsvägen. Två personer skulle ha rånat butiken och därefter lämnat platsen på cykel. Polisen åker till platsen och till andra olika platser med ett flertal polispatruller.

20.23 Polis på plats. Ett område i butiken har spärrats av.

21.07 Flera polispatruller, inklusive hundpatrull, arbetar i området. Just nu arbetar polisen bland annat med att höra vittnen och andra personer som kan ha viktiga uppgifter att lämna till polisen samt att söka efter misstänkta gärningspersoner. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med rånet.

Polisen har inlett en förundersökning om grov rån. Gärningspersonerna ska genom att ha hotat med ett vapenliknande föremål ha tillgripit en okänd summa kontanter och varor från butiken.

Ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds ta kontakt med polis på plats alternativt ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen