Uppdaterad 12 mars 07:23

12 mars 06:25, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. De två ärenden som sticker ut från natten:

22.41 Polisen fick samtal om ett inbrott i Strängnäs. Den drabbade hade just kommit hem till sin lägenhet och upptäckt att någon hade varit inne i bostaden. Det är oklart hur man har tagit sig in. Polisen kom dit och gjorde en brottsplatsundersökning och kunde säkra vissa spår. Vad det är för spår går polisen inte ut med. Det ska ha stulits kläder, nycklar och id-handlingar.

23.22 Det kom larm om en trafikolycka på E20 mellan Kjula och Härad, Eskilstuna kommun. En bilist hade kört in i mitträcket, i riktning mot Strängnäs, och hade hamnat i omkörningsfilen. Polis kom dit. Det var en kvinna i 30-årsåldern som kört. Hon fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt med lindriga skador. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik för att utreda om brott låg bakom olyckan. Bilen behövde bärgas.

Utöver detta har flera bilister blivit bötfällda för olika trafikbrott på vägar runt Nyköping under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen