12 mars 06:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Två ärenden som sticker ut från mängden:

23.30 Polis larmades till ett lägenhetsbråk i Berga, Linköping. Grannar hade hört ljud som tydde på att en man misshandlade en kvinna. När polisen knackade på dörren hoppade mannen ut från balkongen på tredje våningen och tog sig därifrån. Polisen sökte med hund en bit, men kunde inte hitta honom. Kvinnan var inte allvarligt skadad. Polisen skrev en anmälan om misshandel och ringa narkotikabrott (innehav) med mannen som misstänkt. Han är i 35-årsåldern.

23.55 Polisen fick samtal om att en kvinna hade blivit misshandlad av en man i en bostad i Söderköping. Kvinnan hade förts till sjukhus med ambulans, och vårdpersonal kontaktade polisen. Hon bedömdes inte vara allvarligt skadad. Mannen greps och under natten anhölls han efter beslut av åklagare, misstänkt för misshandel i relation.

I övrigt har polisen åkt på diverse larm som inte har lett till brottsmisstankar, hanterat berusade personer, bötfällt trafikanter, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen