12 mars 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

22.53 Väktare ringde polisen om att någon hade klippt upp ett stängsel till ett företag i Torsvik, Jönköping. Det hade också gått ett kameralarm som visade att någon hade gått in på området. Flera polispatruller skickades till platsen. Polisen sökte, bland annat med hundpatrull, men ingen misstänkt kunde hittas, inte heller någon åverkan på fordon eller fastighet. Polisen skrev en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

03.04 Ett väktarbolag ringde polisen om pågående inbrott i en bostad i Värnamo. En person hade synts till på en övervakningskamera. Polis kom dit och kunde konstatera att någon hade lyft av ett fönster till sovrummet. Det har troligen stulits smycken. Ingen var hemma under inbrottet. Flera polispatruller sökte efter tjuven, men ingen misstänkt kunde hittas. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden om rattfylleri, andra trafikbrott, berusade personer, åkt på larm från allmänheten och gjort egeninitierade kontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen