Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 12 mars 17:00

12 mars 14:16, Trafikolycka, personskada, Karlstad

Trafikolycka Välsviksleden

Två bilar har kolliderat på Välsviksleden. Ambulans, räddningstjänst och polis är på plats.Totalstopp i trafiken och en person är fastklämd. Det beräknas att stoppet i trafiken kommer att pågå under förhållandevis lång tid.

Uppdatering 16.27 Olyckan inträffade i Örsholmsänden av Välsviksleden då en stillastående bil påkördes av en mindre lastbil. Föraren av personbilen stod och grejade i motorrummet då bilen påkördes och blev därmed påkörd av sitt eget fordon. Båda fordonen hamnade i diket och personbilens förare klämdes fast under sin egen bil och skadades svårt. Han är förd till Centralsjukhuset för vård. Den påkörande bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning. Välsviksleden är nu öppen för trafik i båda riktningarna.

Uppdatering 17.00 Föraren av den mindre lastbilen är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande av kroppsskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen