13 mars 06:26, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

God morgon! dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Christer Fuxborg.

22.45 Trafikolycka, E20, Siene, Vårgårda. En singelolycka med en personbil inträffar, där föraren förs med allvarliga skador till sjukhus med ambulanshelikopter. Bilen bärgas från platsen, och en anmälan gällande misstänkt trafikbrott upprättas.

23.40 Rån, Masthuggstorget, Göteborg. Vid ett personrån blir målsägare rånad på sin mobil, av tre okända män med kniv. De försvinner därefter från platsen. Polis har sökt i området, men ingen av de misstänkta männen anträffas.

23.00 Rån, Dimvädersgatan, Göteborg. En man blir rånad på sin plånbok, av tre gärningsmän med kniv. Polis möter upp mannen, och en anmälan om rån upprättas. Det finns ingen misstänkt.

02.26 Grov misshandel, Kungsportsavenyn, Göteborg. En man blir slagen inne på en restaurang, och han förs med ambulans till sjukhus. En man kan gripas som misstänkt. Det finns vittnen på plats till händelsen, rubricerad som grov misshandel.

03.37 Brand, Finnsjöväge, Mölnlycke södra. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om en bil som brinner på en parkeringsplats. Bilen är helt övertänd. En anmälan skadegörelse genom brand upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen