13 mars 07:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat knappt 30 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

03.05 Det kom samtal om att någon hade krossat en ruta till en restaurang på Östra Storgatan i Nyköping. Polis åkte till platsen. Den som gjort det fanns inte kvar. Polisen granskade bilder från en övervakningskamera och upprättade en anmälan om grov skadegörelse.

05.36 Polisen fick samtal från en förbipasserande om att någon hade brutit upp dörren till en butik på Kungsgatan i Eskilstuna. Polis kom dit. Det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

05.50 Det kom larm om en singelolycka på Arnöleden i Nyköping. En bilist hade kört i diket. Det var en kvinna som körde och hon fördes med ambulans till sjukhus. Bilen drogs upp från diket för senare bärgning. Polisen misstänker inget brott.

Polisen har under natten arbetat med ett ärende gällande prostitution på ett hotell i Eskilstuna. En man i 25-årsåldern blev misstänkt för köp av sexuell tjänst. Polisen spanade mot ett hotellrum där man misstänkte att en kvinna sålde sexuella tjänster. När mannen lämnade rummet ingrep polisen. Kvinnan är i detta sammanhang att betrakta som ett vittne, ej misstänkt för brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen