13 mars 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Tre ärenden som sticker ut från natten:

23.31 Polisen fick larm om bråk i bostad i Habo. En man hade utsatt en kvinna för misshandel. När polisen kom dit fanns båda parter kvar. Mannen greps, misstänkt för misshandel och skadegörelse. Han är i 50-årsåldern. Kvinnan ska inte ha varit allvarligt skadad. Mannen anhölls under natten.

02.05 En polispatrull upptäckte att en bilist hade kört i diket på riksväg 27 vid Värnamo. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han var inte skadad nämnvärt. Bilen behövde bärgas. Mannen är i 30-årsåldern.

03.50 Polisen fick samtal om att någon hade försökt bryta sig in i ett hus i Landsbro. När personen märkte att han var observerad flydde han på cykel. Polis åkte dit. Det fanns brytmärken på dörren, men mannen kunde inte hittas. Polisen skrev en anmälan om försök till stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen