13 mars 07:30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 22-07.30, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:04 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i centrala Umeå. Då föraren använde mobiltelefonen och  höll den i handen under färd utfärdades en ordningsbot (böter) på 1 500 kronor.

22:06 Trafikbrott, Lycksele
En patrull stoppade och kontrollerade en A-traktor på E12 cirka 1-2 mil norr om Lycksele. Föraren, som är minderårig, körde fortare än tillåten hastighet. Vårdnadshavare kontaktades och en anmälan gällande olovlig körning upprättas. Fordonet togs i beslag.

01:32 Ofredande, Umeå
En patrull beordrades till ett hotell i Umeå med anledning av stökiga gäster. En person har blivit fasthållen av en annan person. Förhör hölls och en anmälan gällande ofredande upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen