Uppdaterad 13 mars 13:38

13 mars 11:11, Trafikolycka, Jönköpings län

Flera trafikolyckor i Jönköpings län.

10.39 SOS larmade om en trafikolycka på E4 vid Hyltena, Jönköping. En trailerdragare hade kört av vägen vid en av- eller påfart. Det var halt väglag på platsen. Inga personskador fanns att rapportera.

10.52 En bilist hade kört i diket på riksväg 32 vid Eksjö. Föraren mådde okej.

11.01 Ytterligare en olycka hade inträffat någon mil söder om Gränna, på E4 i norrgående riktning. En bilist hade kört av vägen och voltat. Två personer var drabbade, den ena hade fått skjuts till sjukhus. Det var halt och moddigt väglag.

11.22 En personbil hade hamnat av vägen i Bankeryd, på Kortebovägen. Inga personskador fanns att rapportera.

11.43 En singelolycka hade inträffat vid Flisby i Nässjö. Inga personskador, men bilen behövde bärgas.

11.46 Det kom larm om att lastbilar inte kunde ta sig upp för Järabacken i Jönköping, länsväg 943 vid Tenhult. Det var stor påverkan på framkomligheten i trafiken.

11.58 Två bilister hade krockat på Västerlånggatan i Eksjö. Inga personskador, men bilarna var ganska ordentligt krockade.

12.11 Två personbilar var inblandade i en olycka på Jönköpingsvägen i Vaggeryd. Tre personer var drabbade. En person fördes till sjukhus med ambulans.

12.19 En personbil hade glidit ner i diket på riksväg 26 vid Ryd, Jönköping.

12.26 En lastbil hade hamnat på sidan på riksväg 40 vid Nässjö.

12.52 Två personbilar hade krockats på en mindre väg vid Hyltena, mot Stigamo, Jönköping. En bil hade hamnat i diket. Två personer var drabbade, båda var vakna och talbara.

13.06 Två fordon var inblandade i en krock på Kråkebergsvägen i Eksjö. Det blev plåtskador, men preliminärt inga personskador.
Uppdatering: En person behövde föras till sjukhus med ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen