14 mars 00:16, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

21:22 - Drograttfylleri, Bredsand, Sundsvall

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Kvinnan medtas till provtagning och hennes körkort omhändertas. Polis skriver en anmälan angående drograttfylleri.

23:32 - Trafikbrott, Stenstan, Sundsvall

Polis stoppar och kontrollerar en personbil som är avställd. Förare, en man i 40-årsåldern får motta en ordningsbot.

01:19 - Drograttfylleri, centrala Örnsköldsvik

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan angående drograttfylleri upprättas.

02:07 - Skadegörelse, Örnsköldsvik

Polis kallas till Resecentrum i Örnsköldsvik med anledning av skadegörelse. På plats konstateras att skadegörelsen är omfattande. Polis dokumenterar platsen och säkrar spår samt skriver anmälan.

02:16 - Misshandel, centrala Härnösand

Polis kallas till en restaurang då två personer har bråkat. På platsen går versionerna isär och polis skriver två anmälningar.

02:28 - Narkotikabrott, Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en person. Vid kontrollen uppstår misstanke om att personen är påverkad av narkotika. Personen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott egen bruk upprättas.

Sammanfattningsvis har det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen