14 mars 03:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

23:57 - Våld mot tjänsteman, Östersund

Polis kallas till en restaurang i Östersund då en man har varit våldsam mot ordningsvakter. Polis griper mannen och för honom till polisstationen för utredningsåtgärder såsom förhör och upprättande av anmälan. Inga uppgifter i nuläget om att någon ska ha behövt uppsöka sjukvård.

01:15 - Narkotikabrott, Åre

Polis kontrollerar en man i 30-årsåldern. Misstanke uppstår om att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan skrivs gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

01:49 - Misshandel, centrala Östersund

Polis får samtal om att personer slåss i centrala Östersund. När polisen kommer till platsen har det lugnat ner sig. Polis samtalar med parterna och tar uppgifter för att skriva en anmälan gällande misshandel. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon behövt uppsöka sjukvård.

04:00 - Förargelseväckande beteende, centrala Östersund

Polis utfärdar böter till en man i 30-årsåldern som urinerat offentligt.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen