14 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.20 Borås, singelolycka
Vid Älmåsvägen är det en bilist som kör av vägen av okänd anledning. Föraren körs till sjukhus för vård, okända skador.

01.07 Mölnlycke, inbrott
Vid Gunnar Runfors Gränd är det två personer som krossar en ruta till Svensk Fastighetsförmedling och tar sig in i lokalen. Troligtvis har de fått med sig en dator.

02.12 Göteborg, misshandel
Vid Vasaplatsen är det en man i 30-årsåldern som blir misshandlad av flera personer. Den slagne körs till sjukhus för vård, okända skador.

02.17 Göteborg, narkotikabrott
Vid Pusterviksgatan kontrollerar polis tre män som misstänks vara påverkade av narkotika. Alla tre får följa med för provtagning misstänkta för narkotikabrott eget bruk. 

05.55 Falköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Håkanstorp med anledninhg azv att det ska brinna i en lada,  Inga djur  ska befinna sig i ladan som är övertänd när polis och räddningstjänsten kommer till platsen. Det ska finna brandfarliga ämnen i ladan vilket gör att det är explosionsrisk. Räddningstjänsten släcker och vid 09.40 så påbörjar räddningstjänsten eftersläckningsarbete. Polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. Inga uppgivna personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen