Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

14 mars 07:28, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:19 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till en krog i centrum med anledning av ett slagsmål. Polisen håller förhör på plats och tar upp en anmälan gällande misshandel.

01:29 Trafikbrott, Umeå: Förare av personbil med släp på E12, Brännland, får ordningsbot för osäkrad last.

02:23 Trafikbrott, Umeå: Förare av lastbil på Grubbevägen får ordningsbot för trasigt bakljus.

02:52 Drograttfylleri, Umeå: Personbilsförare på I20-området misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

03:28 Misshandel, Umeå: Polisen får samtal om att en person blivit slagen i ett lägenhetshus. Polispatrull möter upp med personen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen