14 mars 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 78 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har sju personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. Två personer har gripits.

23.12 En polispatrull ertappade två personer med att klottra i stadsdelen Haga, Norrköping. Båda är män i 20-årsåldern och de greps på platsen, misstänkta för skadegörelse. Gripandet hävdes senare.

02.13 Polisen larmades med anledning av en misshandel i en bostad i området Garnisonen, Linköping. En man hade misshandlat en kvinna. De båda känner varandra. När polis kom till platsen hade mannen lämnat bostaden. En anmälan om misshandel har skrivits.  

02.13 Polisen larmades med anledning av en misshandel utomhus i området Varamon, Motala. Ett 20-tal personer befann sig på en parkeringsplats och det var bråk mellan dem. En person hade blivit slagen och en anmälan om misshandel har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen