14 mars 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 68 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har fem personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

23.19 Polisen larmades med anledning av en misshandel som hade skett vid 23-tiden utomhus i centrala Vetlanda. En kvinna hade blivit misshandlad av en annan kvinna med smärta som följd. Polis åkte till platsen. Den misstänkta kvinnan påträffades och togs med för provtagning då hon visade tecken på att hon var påverkad av droger. Polisen upprättade en anmälan gällande misshandel, olaga hot samt ringa narkotikabrott mot kvinnan. Båda kvinnorna är i 20-årsåldern

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen