Uppdaterad 17 mars 12:30

14 mars 21:38, Misshandel, grov, Sjöbo

Centralt. Polisen misstänker att en man utsatts för grov misshandel.

En man i 60-årsåldern med svåra skador anträffades under eftermiddagen på en adress i centrala Sjöbo. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, där livshotande skador konstaterades.

Polisen är på plats i centrala Sjöbo och vidtar utredningsåtgärder. Ett område är avspärrat för att utföra kriminalteknisk undersökning.

Händelsen utreds som grov misshandel men rubriceringen kan komma att ändras under utredningens gång.

Ingen person är i nuläget gripen.

Polisen har i nuläget ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

Uppdatering kl. 23.00: Tre personer är gripna, misstänkta för grov misshandel.

Uppdatering kl. 18.13 15/3: Dom tre personerna som tidigare greps är nu släppta. Misstankarna kvarstår mot samtliga. Händelsen rubriceras fortsatt som grov misshandel. 

Inga fler detaljer går att lämna i utredningen med hänsyn till rådande förundersökningssekretess.

Uppdatering kl. 16.00 16/3  Mannen har avlidit till följd av sina skador. Anhöriga är underrättade. Rubriceringen är oförändrad, utredningen gällande grov misshandel fortskrider.

För närvarande finns inga fler uppgifter att lämna om utredningen.

Maja Kjellén vid Södra Skånes åklagarkammare är förundersökningsledare i ärendet.

Uppdatering kl.12:22, 17/3: Polisen är intresserade av att komma i kontakt med två personer som kan ha gjort iakttagelser i samband med det misstänkta brottet. Paret ska ha befunnit sig i anslutning till ingången till lokalen, en pizzeria. Känner ni igen er på beskrivningen? Hör av er till polisen på 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen