15 mars 07:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 99 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har 21 personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. Två personer har gripits misstänkta för brott.

23.02 Polis larmades med anledning av ett bråk mellan två taxichaufförer i Gamla staden, Norrköping. Polisen åkte till platsen och en anmälan om ofredande har skrivits.

00.38 Polis larmades till ett företag i Mjölby med anledning av en pågående stöld av drivmedel. Två personer hade synts i området. Polis åkte till platsen och en person greps initialt. Ytterligare en person kunde spåras upp och gripas av hundpatrull. Godset, drygt 500 liter diesel, har återlämnats till ägaren.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen