Uppdaterad 15 mars 21:36

15 mars 12:26, Misshandel, Malmö

Kvinna gripen för misshandel.

Polis larmas till Smedjegatan med anledning av en misshandel.

Efter förhör med den drabbade framkommer att en, för henne okänd, kvinna utsatt den drabbade för en oprovocerad misshandel när dom passerade varandra på Smedjegatan.

Efter utredningsarbete kan polispatrull gripa en kvinna född -93 som misstänks för misshandeln. Hon är även misstänkt för ytterligare en oprovocerad misshandel i närområdet under dagen, samt för narkotikabrott. Ingen av dom drabbade har fått skador som krävt akutsjukvård.

Polisen är klara på platsen. Anmälan om misshandel, ringa misshandel samt narkotikabrott upprättas.

Vi önskar att komma i kontakt med eventuella vittnen, tror du att du varit vittne till någon av händelserna? Hör av dig på 114 14 och be att få lämna tips. Dina uppgifter kan vara viktiga för utredningen.

UPPDATERING/RÄTTELSE Tidigare publicerades uppgifter om att den gripna kvinnan är misstänkt för två fall av misshandel. Uppgifterna är felaktiga. Kvinnan är misstänkt för ett fall av misshandel mot en kvinna på Smedjegatan.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen