16 mars 06:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har frihetsberövats över huvud taget, och inga grövre brott har kommit till polisens känndedom. De två ärenden som sticker ut handlar om inbrott.

01.49 Polisen kontaktades om att det hade varit inbrott i en lägenhet i en bostad nära A6 i Jönköping. Någon hade tagit sig in via ett fönster och det var tillrört i ett av rummen. Det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen åkte till platsen och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

04.50 Polisen fick samtal om att det troligen hade varit inbrott i en maskinhall på landet utanför Bodafors, Nässjö. Det hade gått ett larm från byggnaden. Polis kom dit, då fanns det ingen person i eller utanför byggnaden. Det var oklart om något var stulen, men polisen upprättade en anmälan om stöld genom inbrott.

I övrigt finns inget att nämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen