16 mars 06:37, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

16.23 Stöld genom inbrott, Trottaberg, Halmstad. Ett inbrott i en villa upptäcks då boende kommit hem. En altandörr är sönderslagen vid handtaget. Smycken uppges vara tillgripna. Platsen kommer att undersökas av polisens tekniker under dagen. Det finns ingen misstänkt.

21.53 Rattfylleri, Älvsåker, Kungsbacka. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

01.18 Stöld genom inbrott i förråd, Vallås, Halmstad. Polis skickas efter samtal om inbrott som precis skett i ett förråd, där cyklar förvaras. Det är okänt vad som tillgripits i samband med inbrottet. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen