16 mars 06:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 20-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats i samband med misstanke om rattfylleri. Det var en polispatrull som stoppade föraren på Storgatan i Flen vid kl 00.36. En man i 40-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning.  

00.58 Det hade precis gått flera larm på en skola vid Tunavallen i Eskilstuna. Polisen skickade flera patruller till platsen. Någon hade krossat en ruta och eventuellt stulit en dator. Ingen misstänkt kunde hittas. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen bland annat utfärdat en del böter för trafikbrott, hanterat någon viltolycka, samt utfört kontroller efter larm från allmänheten eller på eget initiativ, som inte lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen