Uppdaterad 16 mars 21:18

16 mars 18:19, Rån, Eskilstuna

Rån mot butik i området Nyfors.

17.41 Polis larmades med anledning av ett rån mot en butik vid korsningen Gymnastikgatan/Östra Åsgatan. Enligt samtal till polisen hade flera maskerade personer befunnit sig inne i butiken, dessa ska sedan ha lämnat platsen till fots. Flera polispatruller beordrades till platsen.

17.46 Polis på plats. När polis kom fram fanns inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen. Arbetet med att utreda vad som har hänt påbörjades.

18.01 Polisen har spärrat av butiken samt på andra platser i närområdet.

19.45 Polisen har hållit förhör med vittnen på plats och hundpatrull har arbetat på platsen med sak- och spårsök. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad medan andra avspärrningar i området har hävts.

En person har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande personens skadeläge.

21.15 Brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning. En förundersökning har inletts gällande grovt rån.

Ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen och polisen är fortsatt angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen