Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

17 mars 00:24, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:29 - Misshandel. Skurholmen, Luleå

Polis kallas till en adress utomhus där flera personer enligt uppgift ska bråka. När polis kommer till platsen har det lugnat ner sig. Vid samtal med personerna på plats framkommer uppgifter om att det tidigare ska ha skett en misshandel. Polis skriver en anmälan gällande detta. Det finns inga uppgifter om att någon ska vara skadad.

01:03 - Rattfylleri. Södra sunderbyn, Luleå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blåser föraren, en man i 60-årsåldern, postitivt i sållningsinstrumentet. Mannen medtas till provtagning. Polis omhändertar mannens körkort och skriver en anmälan gällande rattfylleri.

01:16 - Grov olovlig körning. Bälinge, Luleå

Polis får samtal om en personbil som framförs dåligt. När polis stoppar och kontrollerar bilen visar det sig att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort. polis skriver en anmälan gällande grov olovlig körning.

03:50 - Rattfylleri, grov olovlig körning, mm. Luleå

Polis genomför stoppförsök på en personbil som då väljer att inte stanna. Ett ca 20 min långt förföljande inleds innan polis kan få stopp på färden. Föraren, en man i 30-årsåldern kan gripas utan att någon skadas. Mannen misstänks vara påverkad av narkotika och får genomgå provtagning . Polis skriver anmälan gällande drograttfylleri, grov olovlig körning, ej stannat på polismans tecken, blåljussabotage, mm. Utredningsåtgärder pågår fortfarande i ärendet.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen