Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

17 mars 06:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 27 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

01.18 Polisen fick samtal om att ett inbrott inträffat någon gång mellan 22.00 och 23.00 hos ett företag i Malmbäck, Nässjö. Någon eller några personer hade brutit sig in och stulit batterier, en motorsåg samt ett 40-tal aluminiumfälgar. Polis har varit på plats och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen