17 mars 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 38 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Tre personer har omhändertagits för fylleri alternativt medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott/drograttfylleri.

01.26 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i området Sylten, Norrköping. Vid kontrollen fattade polisen misstankar om att föraren, en man i 30-årsåldern, var påverkad och mannen medtogs för provtagning. Han saknade dessutom körkort och misstänks därför för drograttfylleri och grov olovlig körning. Passageraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för stöld av en släpvagn som var kopplad till det stoppade fordonet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen