17 mars 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 22-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:08 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordrades till Stenstan med anledning av en person, en man i 25-årsåldern. Han skulle avvisas från centralstationen av en ordningsvakt och i samband med det utsatt en av bänkarna i vänthallen för skadegörelse. Han motsatte sig även avvisandet. Förhör hölls och anmälan gällande misstänkt skadegörelse samt våldsamt motstånd mot tjänsteman upprättades.

02:31 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordrades till ett hotell i Sundsvall med anledning av personer som misstänktes vara påverkade av narkotika. Polis håller förhör och två personer, en man och en kvinna i 20-25-årsåldern, misstänks för narkotikabrott, eget bruk. 
En annan person, en man i 25-årsåldern, som befinner sig i sällskapet misstänks för narkotikabrott, överlåtelse. Personen vill nämligen inte uppge med vilka eller var han har varit.
Anmälningar har upprättats.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen