Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

18 mars 02:44, Stöld/inbrott, Ljungby

Grov stöld genom inbrott i bostad.

Polis larmas till en adress i Ljungby med anledning av ett pågående inbrott i en bostad. 

Den drabbade, en kvinna i 80-årsåldern, befinner sig i hemmet vid tiden för inbrottet och slår då larm till sin trygghetscentral som i sin tur kontaktar polis. Kvinnan tar sedan tillflykt till en grannes bostad i väntan på polispatrullerna.

Ett flertal polisresurser beordras till adressen. På plats får polis kontakt med den drabbade kvinnan och kan även konstatera att gärningspersonerna tagit sig in genom att krossa en fönsterruta. Enligt uppgift rör det sig om tre gärningspersoner som varit maskerade under inbrottet.

Gärningspersonerna har hunnit avvika från platsen när polis anländer. Ett sökarbete inleds, ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Ingen har kommit till fysisk skada i samband med händelsen. Bostaden är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Det är för närvarande oklart vad som är stulet.

Händelsen rubriceras som grov stöld genom inbrott i bostad.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen