Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 18 mars 09:54

18 mars 05:38, Stöld/inbrott, Gävle

I samband med ett inbrott stjäls en bil.

En anmälare har hittat kläder, hemnycklar mm utspridda på marken utomhus på Gröndalsvägen. Anmälaren tror att det kan ha varit inbrott i ett närliggande hus. En patrull kan konstatera att anmälaren har rätt - någon har på okänt sätt tagit sig in i hallen till en villa där de boende låg och sov. Förutom de saker som återfanns liggande på marken har gärningsmannen även stulit bilnycklarna och har på så vis kunnat stjäla de boendes bil.
Polisen spärrar av huset för teknisk undersökning.
Den stulna bilen är inte återfunnen.

Uppdatering kl 09:52
Under arbetet med det första inbrottet upptäcks att ett närliggande hus har utsatts för inbrottsförsök. Där har någon även försökt att tillgripa en fyrhjuling, men misslyckats.Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen