18 mars 07:15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtland.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:47 Olovlig körning, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på en mindre ort längs E45 norr om Östersund. Föraren är under 18 år och saknar behörighet att köra personbil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:23 Olovlig körning, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund. Föraren är under 18 år och saknar behörighet att framföra personbil. En anmälan upprättas gällande olovlig körning. En anmälan upprättas också om tillåtande av olovlig körning där en 18-årig passagerare i bilen står som misstänkt. 

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat i länet, en i Tulleråsen samt en i Nälden, Krokoms kommun. Ingen person har kommit till skada. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen