18 mars 07:42, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Brand, Härnösand
Polisen larmas om en containerbrand i Geresta, Härnösand. Polisen har varit på plats. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

00:08 Stöld, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skönsberg, Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han misstänks för drograttfylleri samt grov olovlig körning och narkotikabrott.

Han samt ytterligare två personer, två kvinnor, som färdades i bilen grips också misstänkta för stöld då misstänkt stöldgods hittas i bilen.

Kvinnorna släpps senare åter på fri fot. När föraren har förhörts ska åklagare besluta om han ska anhållas eller släppas på fri fot. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen