18 mars 08:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

08.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 61 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.39 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Albrektsvägen, Norrköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, saknade giltigt körkort. Mannen misstänks för olovlig körning, alternativt grov olovlig körning, och en anmälan har skrivits.

01.24 Polis larmades med anledning av ett inbrott pi en restaurang i Vikingstad, Linköping. Ett larm hade utlöst i lokalerna. Flera polispatruller beordrades till platsen. Snart kunde polisen lokalisera och gripa två personer i området. De gripna är två män, en man i övre tonåren och en man i 20-årsåldern, och de greps misstänkta för inbrottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen