Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

18 mars 18:33, Trafikolycka, singel, Kristinehamn

Två personer skadade efter att en personbil kört in i en container utefter Stationsvägen i centrala Kristinehamn.

En polispatrull gjorde ett försök att stoppa en personbil men föraren vägrade stanna på polismans tecken. Efter ett kortare förföljande tappade föraren kontrollen över bilen och körde in i en container utefter Stationsvägen.

Föraren som visade sig vara en kvinna i 40-årsåldern, klämdes fast i bilen och fick därefter klippas loss ur bilvraket av räddningstjänsten. Passageraren är en man, också han i 40-årsåldern. 

Föraren är förd med ambulanshelikopter och passageraren med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. De var vid avfärden vid medvetande men det är oklart hur allvarligt skadade de är.

Föraren är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen