19 mars 05:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och ikväll kommer Anna Göransson och Jenny Widén.

02.39 Ulricehamn, allmänfarlig ödeläggelse
I en villa på Markuslyckan har någon kastat in en bangers eller liknande genom ett fönster. Den har exploderat men ingen har kommit till skada. Det har inte börjat brinna och det är oklart om något blivit skadat i villan. Tre personer befann sig i villan vid tillfället. En person har setts springa från platsen men ännu är ingen gripen. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. 

03.57 Trollhättan, inbrott i bilverkstad
Flera personer har tagit sig in i en bilverkstad på Verkmästarevägen genom att forcera en port med en bil. Denna bil är kvarlämnad på platsen och istället har man stulit en bil inne på verkstaden. Vaktbolag har sett detta via kamera och larmar polisen. En patrull får syn på bilen och ett förföljande inleds. Trots flera försök att stoppa bilen på riksväg 42 stannar den inte. Strax utanför Magra kör bilen ut på en åker och två personer springer ut i terrängen. Polisen är på plats och letar med bl a hund men ännu är ingen gripen. Både bilen som användes som murbräcka och den stulna bilen är tagna i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen