Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

19 mars 06:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.23 i samband med en rutinkontroll på riksväg 30 i Hok uppstod misstanke om olovlig körning och brukande av falsk urkund. Den som misstänks för brotten är en man i 35-årsåldern.

02.29 i samband med en rutinkontroll av en stillastående bil på Banervägen i Jönköping uppstod misstanke om ringa narkotikabrott på tre pojkar i övre tonåren. Alla tre fick följa med för provtagning och förhör.

05.12 en polispatrull upptäckte att en glasruta krossats på en butik på Köpmansgatan i Värnamo. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott men det är oklart vad som kan ha stulits.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen