19 mars 06:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

05.54 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har heller fått följa med för provtagning.

00.34 vid en rutinkontroll av en bilist på Eriksbergsvägen i Katrineholm uppstod misstankar om flera brott. Föraren misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Föraren är en man i 30-årspldern. Polisen tog även bilen i beslag på grund av tidigare upprepad trafkrelaterad brottslisghet.

01.51 väktare ringer till polisen på grund av att en man hade iakttagits inne på ett företagsområde på Köpmangatan i Katrineholm. Polisen åkte till platsen och fick tag på mannen. Eftersom det inte gick att styrka någon stöld eller försök till stöld blev mannen misstänkt för olaga intrång. Han omhändertogs med stöd av Polislagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen